PMM

Interne vertrouwenspersonen

Praten lucht op!

“Kies een volwassene die je vertrouwt en waar je je prettig bij voelt!”

Dit geven wij onze leerlingen mee!

Beste ouders en leerlingen,

Op de dr. Landmanschool vinden we het belangrijk dat kinderen, ouders en leerkrachten op een prettige manier in een veilig schoolklimaat met elkaar omgaan. Om ervoor te zorgen dat dit goed verloopt, zijn er gedragsregels opgesteld die gelden voor alle personen die op onze school werken of actief zijn. Met deze afspraken zorgen we voor een veilige school waar niemand zich bang of onzeker hoeft te voelen. De interne vertrouwenspersonen letten er extra op dat iedereen zich aan deze afspraken houdt.

Het kan zijn dat je op school toch in een vervelende situatie komt die je graag wilt oplossen, maar je weet niet hoe? Op school zijn er 3 mensen waarbij je altijd terecht kunt. Dat zijn de interne vertrouwenspersonen:

Juf Henny, werkzaam op maandag en vrijdag.

Juf Angelique, werkzaam van dinsdag tot en met vrijdag.

Juf Carien, werkzaam van woensdag tot en met vrijdag.

Bellen of e-mailen kan ook.